Hirdetések 2022. április 3. – Nagyböjt 5. vasárnapja

2022.04.04

Képviselőtestületi gyűlés lesz április 4-én, hétfőn 18.30-kor.

Templomunkban a következő keresztúti ájtatosságot április 8-án, a testületi tagok vezetik.

Április 9-én, szombaton 15 órakor lesz a betegek és idősek szentmiséje, amelynek keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét. Kérjük a híveket, hogy gondoljanak azokra az ismerőseikre, akik már nehezen jutnak el a templomba. Akinek segítségre van szüksége az eljutáshoz, jelezze a sekrestyében vagy az irodában. Azoknak a felajánlását is örömmel fogadjuk, akik autóval meg tudnák könnyíteni az idősek el- és hazajutását.

Ugyanezen a napon az esti szentmisét követően, vendégünk lesz Benda Gábor zeneművész, aki Jézus életének 12 állomását fogja bemutatni Jézus története című zene művében. Várunk minden kedves testvérünket szeretettel!

Április 9-én, szombaton tavaszi nagytakarítást tartunk plébániánkon. Kérjük a kedves testvéreket, hogy akik részt tudnak venni a templomunk valamint a közös helységek rendbe tételében, azok jöjjenek reggel 9 órára a Nagyterembe, szeretettel várunk mindenkit!

2022. április 10-én, virágvasárnap 15 órától szeretettel hívunk mindenkit egyházi és városi közös ünneplésre, barkaszentelésre, keresztútjárásra és virágvasárnapi koncertekre. Palánki Ferenc Püspök atya számít a kedves testvérek részt vételére, hogy együtt adhassunk tanúságot, az értünk kereszthalált halt Jézus Krisztusért. A körmenet a Nagytemplomtól kezdődik és a Szent Anna Székesegyházig tart.

 Vasárnap Virágvasárnap, a Nagyhét kezdete. Templomunkban barkaszentelés lesz a 9 órás és a 17 órás, szentmise kezdetén. Kérjük a híveket, hogy barkát hozzanak magukkal!

Ministráns próbát tartunk vasárnap az ifjúsági szentmise után.

Emlékeztetjük és kérjük kedves híveinket, hogy szentgyónásukat minél hamarabb végezzék el, hogy az atyáknak legyen idejük készülni a nagyheti szertartásokra.

A nagyböjti felkészület részeként, ajánljuk április 13-án, szerda este 19 órától filmklubunkat, ahol a Magyar Passió című filmet lehet megtekinteni. Várunk minden érdeklődőt szeretettel.

Hirdetjük, hogy buszos Mária-zarándoklatot szervezünk Zakopanéba, Lengyel országba május 12-15. között, részletek olvashatóak a hirdetőtáblán. Jelentkezni lehet a az irodában 10.000 Ft. előleg befizetésével.

Idén is szervezünk plébániai tábort július 20-tól 24-ig Sarudon. Szeretettel hívjuk a családokat, egyedülállókat, fiatalokat és gyerekeket egyaránt. A pontos információkat később hirdetjük. Jelentkezni az irodában és Palczert Juditnál lehet.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!