Hirdetések 2022. november 27. - Advent 1. vasárnapja

2022.11.28

A múlt héten 139 600 forintot gyűjtöttünk az országos Karitász javára. Ehhez az angyalkák árusításából 16 800 forinttal járultunk hozzá. Hálásan köszönjük!

November 28-án, hétfőn az esti szentmisét a Lelki adoptálók és csoportjáért és a megfogant életekért ajánljuk fel.

December 1-én, csütörtökön Pius atya zenés szentségimádást tart az esti szentmisét követően.

December 2-án, pénteken az esti szentmisét az 50+ csoport szándékára ajánljuk fel.

December 3-án, szombaton fatimai imaórát tartunk.

Előre hirdetjük, hogy december 11-én, vasárnap 14.00 órától adventi kézműves foglalkozást tartunk plébániánkon. Ehhez kapcsolódva egy kis ötletelésre szeretnénk hívni Titeket és családjaitokat. Gondolkodjatok el, hogy hogyan lehetne idén "zöldebbé", fenntarthatóbbá tenni otthonaitokban a karácsonyt és küldjétek el nekünk képes ötleteiteket, legyen az valami díszítés, csomagolás vagy apró ajándék. A fotók beküldési határideje december 16. péntek éjfél, az eredményhirdetés pedig december 18-án az ifi-misén lesz. A fotókat plébániánk email címére küldhetitek. Ha pedig még nincs ötletetek, akkor gyertek el december 11-én 14 órától a plébániai kézműves foglalkozásra, ahol Harazin Piroska és Szél-Tóth Katalin bemutat néhány jó dísz-és ajándékkészítési lehetőséget, amiből inspirációt szerezhettek! Várunk Titeket szeretettel!

Adventi lelki napot szervezünk december 10-én, szombaton 9-től 16 óráig. Lesz tanítás, kiscsoportos beszélgetés, ebéd, szentségimádás és szentmise. Jelentkezni lehet Pálné Böbe és Tóthné Behina Bea hitoktatóknál, Kati néninél a sekrestyében és Tömöri Krisztinánál az irodában. A lelki napon ebéddel készülünk, ennek ára 2500 Ft. További információk olvashatók a hátsó asztalon lévő szórólapon. Jelentkezési határidő december 4-e.

Idén december 4-én, vasárnap látogat el templomunkba Szent Miklós a 17 órai szentmisén, melyre szeretettel hívunk minden kisebb és nagyobb gyereket.

Hirdetjük, hogy adventben a Roráte szentmisék 6 óra 30-kor fognak kezdődni templomunkban hétfőtől szombatig.

A Szent II. János Pál Intézet kiadásában megjelent Edward Sri: Úgy imádkozni a rózsafüzért, mint még soha című könyv megvásárolható templomunk irodájában és a Szent II. János Pál Intézetben 3000 forintos áron.

Kérjük a híveket, hogy szentgyónásukat ne hagyják az utolsó napokra, hiszen ezzel is készíthetik szívüket az adventi időben.

A hét liturgikus ünnepei: szerdán Szent András apostol ünnepe, szombaton Xavéri Szent Ferenc áldozópap emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el