Hirdetések 2022. október 23. – Évközi 30. vasárnap

2022.10.24

Az 50+-os csoportunk egyik közelgő rendezvényét szeretnénk hirdetni. Október 25-én kedden, a szokott időben 9:00-kor Lépes Katalin iskolanővér látogat el plébániánkra és tart vetített-képes előadást Mindenszentek témájában. Kortól függetlenül minden érdeklődőt szeretettel várunk erre a nagyteremben megrendezésre kerülő alkalomra.

Örömmel hirdetjük, hogy a vasárnapi ifjúsági és családos szentmise előtt 16 és 17 óra között tartjuk a plébániai ifi klubot Dr. Márkus Bernadett hitoktató vezetésével. Továbbá a gimiseknek szintén foglalkozást tartunk ebben az időpontban Tóthné Behina Beáta hitoktató vezetésével, hogy azok a gyerekek is keresztény közösség részesei lehessenek, akiknek a szerdai alkalom nem alkalmas.

Örömmel hirdetjük, hogy az október 28-án pénteken, 18:00-kor bemutatott szentmisét A Lelki adoptálók csoportjáért és a megfogant életekért ajánljuk fel.

Ismételten hirdetjük, hogy plébániánk irodájának nyitva tartása 2022. október 10. hétfőtől a következők szerint módosul: hétfő: 8-18 óra, kedd, szerda, csütörtök, péntek 8-12 óra.

Örömmel hirdetjük, hogy október 27-én, csütörtökön az esti rózsafüzér után Pius atya zenés szentségimádást tart.

Október 28-án egy különleges és maratoni rózsafüzér imára hívjuk a kedves testvéreket. A 14.00-kor kezdődő imádság alkalmával mind a négy, azaz az örvendetes, a világosság, a fájdalmas és a dicsőséges olvasót imádkozzuk el egymás után, az egyes tizedek között énekkel és szentírási elmélkedéssel. Ezt követően 17.00-kor a Szent II. János Pál Intézet kiadásában megjelenő Edward Sri: Úgy imádkozni a rózsafüzért, mint még soha című könyvének bemutatójára hívjuk a kedves testvéreket a nagyterembe.

Október a rózsafüzér hónapja. Egyházunk arra buzdít minket, hogy a rózsafüzér titkai által gyakoroljuk a szemlélődő imát. Erre van lehetőség templomunkban az esti szentmisék után. Imaszándékokat is helyezhetnek el a hátsó asztalon lévő kosárban.

A hét liturgikus ünnepei: kedden Szent Mór püspök emléknapja, pénteken Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el