Hirdetések 2023. április 16. Isteni Irgalmasság Vasárnapja

2023.04.17

Tájékoztatjuk a kedves híveket, hogy április 30-án, vasárnap délelőtt 9.30-kor Ferenc pápa szentmisét celebrál Budapesten a Kossuth téren. Biztatjuk a híveket, ha tehetik, minél többen vegyenek részt személyesen ezen a szentmisén. Templomunkban azon a napon 9.00-kor nem lesz szentmise!

Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy a médián keresztül közvetített pápai szentmise nézése vagy hallgatása nem helyettesíti a vasárnapi eucharisztia templomban, személyes jelenléttel való megünneplését!

Hirdetjük, hogy május 19-én Katolikus Bál lesz a Kölcsey Központban. Jegyek hamarosan plébániánk irodájában is megvásárolhatóak lesznek.

Építsük szívünket és lelkünket Szent István és Szent László királyaink és Szent Imre herceg erényeivel és lelkiségével egy hat napos gyalogos zarándoklaton és lelkigyakorlaton május 1-6-ig. A zarándoklat a nagyváradi Nagyboldogasszony templom búcsújával és körmenettel zárul május 7-én 11.00 órakor. Részletek a hirdetőtáblán kihelyezett plakáton olvashatók.

Újraindul plébániánk baba-mama közössége! Szeretettel hívjuk az anyukákat kisgyermekeikkel szerdánként 10-12 óra között az alagsori baba-mama terembe.

Az adóbevallási határidő közeledtével felhívjuk figyelmüket, hogy adójuk kétszer 1%-ával segíthetik a katolikus egyházat. Plébániánk a katolikus egyház mellett kiemelten támogatja a II. János Pál Alapítványt. Az adószámokat tartalmazó lapok elvihetők a kis asztalról és a hirdetőtábláról is.

A hét liturgikus ünnepei: csütörtökön Montepulcianoi Szent Ágnes szűz, másodrendi domonkos apáca emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el