Hirdetések 2023. április 23. Húsvét 3. vasárnapja

2023.04.24

Tájékoztatjuk a kedves híveket, hogy április 30-án, vasárnap délelőtt 9.30-kor Ferenc pápa szentmisét celebrál Budapesten, a Kossuth téren. Biztatjuk a híveket, ha tehetik, minél többen vegyenek részt személyesen ezen a szentmisén. Templomunkban azon a napon 9.00-kor és 15.00-kor nem lesz szentmise!

Felhívjuk a kedves hívek figyelmét, hogy a médián keresztül közvetített pápai szentmise nézése vagy hallgatása nem helyettesíti a vasárnapi eucharisztia templomban, személyes jelenléttel való megünneplését!

Április 27-én, csütörtökön az esti szentmisét a Szent Mónika közösség szándékára ajánljuk fel.

Építsük szívünket és lelkünket Szent István és Szent László királyaink és Szent Imre herceg erényeivel és lelkiségével egy hatnapos gyalogos zarándoklaton és lelkigyakorlaton május 1-6-ig. A zarándoklat a nagyváradi Nagyboldogasszony templom búcsújával és körmenettel zárul május 7-én 11.00 órakor. Részletek a hirdetőtáblán kihelyezett plakáton olvashatók.

Plébániánk baba-mama közössége szeretettel várja az anyukákat kisgyermekeikkel szerdánként 10-12 óra között az alagsori baba-mama terembe.

A hét liturgikus ünnepei: kedden Szent Márk evangélista ünnepe, pénteken Monforti Grigon Szent Lajos Mária áldozópap, harmadrendi világi domonkos emléknapja, szombaton Sienai Szent Katalin szűz, harmadrendi világi domonkos és egyháztanító, Európa társvédőszentjének ünnepe lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el