Hirdetések 2024. április 28. Húsvét 5. vasárnapja Könyörgőnap a jó termésért - Búzaszentelő

2024.04.29

Az "Igent mondok" elnevezésű, online formában zajló májusi női lelkigyakorlathoz kapcsolódóan személyes kisközösséget szervezünk a lelkigyakorlatba plébániánkról bekapcsolódó hölgyeknek. Információk és jelentkezési lehetőség a plakáton olvasható.

Hirdetjük, hogy május 10-én, pénteken Katolikus Bál lesz a Kölcsey Központban. Részvételi szándékukat plébániánk irodájában jelezhetik.

Hagyományainkhoz híven ismételten gyűjtést szervezünk a kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonnak május 10. péntekig. Ezúttal mosó-, és tisztálkodószerekre, illetve pénzadományra lenne szükség. Adományaikat a gyóntatószék mellett elhelyezett kosarakba tehetik, illetve leadhatják plébániánk irodájában is.

Május 13-tól havi rendszerességgel Fatimai engesztelő imatalálkozó lesz a Jézus Szíve templomban. Az első alkalom 17 órakor kezdődik. Részletek a faliújságon és a szórólapokon olvashatók.

Hirdetjük, hogy az előzetesen Sarudra tervezett plébániai tábor helyszíne és időpontja is módosult. Az új helyszín Pálháza, a tábor új időpontja pedig július 24-28. Jelentkezni plébániánk irodájában 5000 forint/fő előleg befizetésével lehet. A módosítással okozott esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk.

Tisztelettel kérjük kedves híveinket, hogy a mise kezdete előtt 10 perccel a sekrestyében csak az atyák, a ministránsok és a feladatát ellátó Kati néni tartózkodjon. Az egyházadó és mise befizetéseiket kérjük, az irodában rendezzék vagy érkezzenek korábban a templomba. Szíves megértésüket köszönjük!

Május 3-án, pénteken az esti szentmisét az 50+ csoport szándékára ajánljuk fel.

Május 4-én, szombaton 8 órai kezdettel Fatimai imaóra lesz templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!

Május hónap Szűz Mária hónapja. Hétköznapokon közvetlenül a szentmisék után a májusi litániát imádkozzunk.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Sienai Szent Katalin, Szűz és egyháztanító, Európa társvédőszentjének ünnepe, kedden Szent Piusz domonkos testvér, pápa emléknapja lesz, csütörtökön Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja, pénteken Szent Fülöp és Jakab apostolok ünnepe.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el