50+ Csoport 12. 06. alkalom beszámolója

2022.12.12

Az elmúlt héten a közös biblia olvasást és az agapét követően az 50+ csoport tagjai szeretet közösségben megajándékozták egymást egy-egy szellemi ajándékkal. Ki egy verset, ki egy dalt, ki egy kedves írást osztott meg a csoport tagjaival. Szívet melengető érzés volt hallgatni egymást, megosztani magunkat - így készülve a karácsonyra. Nagyszerű volt megélni, hogy valósággá válik az, amikor igazán ajándékká válhatunk egymás számára.
A hétvégén a Megtestesülés Plébánián és Józsán nagy sikerrel zártuk a mézeskalács vásárt, melynek bevételéből elkészültek a csomagok a Kenézy Kórház Rehabilitációs Osztályán fekvő betegek részére. Ezekbe a csomagokba kerültek az 50+ csoport által írt karácsonyi üzenetek! A csomagokat december 14-én juttatjuk majd el a betegekhez.
Az idei évben utoljára holnap, 13-án találkozunk. Nagy Editet várjuk közénk, aki a karácsonyi ünnepkör néprajzi vonatkozásairól, népszokásairól fog beszélni, és akivel együtt kántálunk majd!
Minden érdeklődőt, régieket és újakat szeretettel várunk!!

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el