Hirdetések 2022. 11. 20. Krisztus, a világmindenség királya

2022.11.21

Hálásan köszönjük az év eddigi részében egyházi hozzájárulás formájában nyújtott anyagi segítségüket plébániánk fenntartásához! A hozzájárulás rendezésére az irodában és a sekrestyében is van lehetőség.

Az 50+-os csoportunk egyik közelgő rendezvényét szeretnénk hirdetni. November 22-én, kedden, a szokott időben 9:00-kor ismét Lépes Katalin iskolanővér látogat el plébániánkra és tart vetített-képes előadást Advent témájában. Kortól függetlenül minden érdeklődőt szeretettel várunk erre a nagyteremben megrendezésre kerülő alkalomra.

Adventi lelki napot szervezünk december 10-én, szombaton 9-től 16 óráig.

Lesz tanítás, kiscsoportos beszélgetés, ebéd, szentségimádás, szentmise.

Jelentkezni lehet Pálné Böbe és Tóthné Behina Bea hitoktatóknál, Kati néninél a sekrestyében és Tömöri Krisztinánál az irodában. A lelki napon ebéddel készülünk, ennek ára 2500 Ft.

További információk olvashatóak a hátsó asztalon lévő szórólapon.

Jelentkezési határidő december 4. vasárnap.

Előre hirdetjük, hogy adventben a Roráte szentmisék templomunkban 6 óra 30-kor fognak kezdődni hétfőtől szombatig.

Hirdetjük, hogy a Szent II. János Pál Intézet kiadásában megjelent Edward Sri: Úgy imádkozni a rózsafüzért, mint még soha című könyv megvásárolható templomunk irodájában és a Szent II. János Pál Intézetben 3000 forintos áron.

November hónapban halottainkért ajánljuk fel az esti rózsafüzért. Mint a korábbi években, kérjük, hogy írják fel a hátsó padnál elhelyezett cédulákra az elhunyt vagy elhunytak nevét, s helyezzék be a lapokat a megfelelő kosárba.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn a Boldogságos Szűz Mária bemutatása a templomban, kedden Szent Cecília szűz és vértanú, csütörtökön Delgado Szent Ignác Kelemen domonkos testvér, püspök, a békéről nevezett Le Quang Liem Szent Vince domonkos testvér, áldozópap és Pham Trong Kham Domonkos családapa, harmadredni világi domonkos és 114 társuk vietnami vértanúk emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el