Hirdetések 2022. december 25. Urunk Születése, Karácsony

2022.12.27

Szívből köszönjük mindazoknak a testvéreknek a munkáját, akik segítettek az ünnep előkészítésében.

A templomunk karácsonyi liturgikus rendjéről szóló szórólap elvihető a hátsó asztalról, illetve az online felületeinken is olvasható.

Karácsony másnapján, 26-án, hétfőn vasárnapi miserend lesz templomunkban.

December 28-án, szerdán, Aprószentek ünnepén 18 órakor lesz a Lelki adoptálók hálaadó szentmiséje.

December 30-án, pénteken a 18 órai szentmisében tartjuk a Hűség ünnepét, azaz a jubiláló házaspárok hálaadását. Kérjük a kerek évfordulós házaspárokat, hogy részvételi szándékukat jelezzék Tokodi László atyánál vagy az irodában.

December 31-én, szombaton év végi hálaadó szentmisét tartunk 18 órakor.

Január 1-jén, vasárnap, Szűz Mária, Isten Anyja főünnepe lesz, amely parancsolt ünnep. Templomunkban 7.30-kor görögkatolikus liturgia, 9-kor, 11-kor és 17 órakor római katolikus szentmisék, illetve 15.00-kor angol nyelvű szentmise is lesz.

A karácsony első napján befolyt perselybevételeket a domonkos és az egyházmegyés kispapok nevelésére továbbítjuk.

Egyházközségünk várja azon szolgálni kívánó testvéreinket, akik a helyi Karitász csoporthoz szívesen csatlakoznának. Jelentkezni lehet Tokodi László atyánál.

Kati néni arra kéri a Rózsafüzér Társaság tagjait, hogy a december hónapban kiadott szándékokra és titkokkal imádkozzák tovább a tizedüket január hónapban is.

Megjelent plébániánk Hírlevélének legújabb száma. A hátsó asztalról elvihető és honlapunkon, illetve a hétfői online hírlevelünkből is olvasható.

Régi hagyomány a karácsonyi időben, Vízkereszt ünnepe körül a házszentelés. Ez jó alkalom a hívek és a lelkipásztorok közti személyes kapcsolat erősítésére, az egyházközség építésére. Kérjük, jelezzék az irodában vagy az atyáknál, akik házszentelést kérnek.

Köszönetet mondunk a testvéreknek az egész éves sokféle támogatásért és anyagi hozzájárulásért. Minden kedves testvérünknek szívből kívánunk kegyelemteljes és egészségben töltött karácsonyi ünnepeket! Az új esztendőre Isten áldását kérjük mindnyájukra!

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el