Hirdetések 2022. június 12. – Szentháromság vasárnapja

2022.06.13

Köszönetet mondunk mindazoknak a testvéreknek, akik segítettek a Domonkos Fesztivál megszervezésében.

Képviselőtestületi gyűlésünk lesz 13-án, hétfőn este 18.30-tól.

Hirdetjük, hogy június 19-én, vasárnap lesz a tanévzáró ifjúsági szentmisénk Nagy Pál atya vezetésével. Legközelebb szeptember 4-én, 17 órakor találkozunk.

Palánki Ferenc püspök úr szeretettel várja a kedves híveket, pap- és diakónusszentelésre a Szent Anna-székesegyházba június 25-én. A 10 órakor kezdődő szentmisében áldozópappá szenteli Tóth László Gábor diakónust és szerpappá Mike Ervin akolitust.

Június 26-án este fél nyolckor Pius atya koncertet tart barátaival a Nagyteremben. Ezt követi az agapé, amelyre várjuk szíves felajánlásaikat.

A magyar Domonkosok nyári egyetemet rendeznek augusztus 1-4-ig Vasváron. Szeretettel várják a 17-25 év közötti fiatalokat. A részvétel ingyenes, jelentkezni az atyáknál lehet.

Szeretettel ajánljuk a hívek figyelmébe a plébániánk logójával ellátott pólókat és vászontáskákat. Megvásárolhatók az irodában.

Megjelent plébániánk Hírlevelének legújabb száma. Ingyen elvihető a hátsó asztalról és a honlapunkon is olvasható.

Hétfőn Páduai Szent Antal emléknapja, szerdán Árpád-házi Boldog Jolán emléknapja lesz. Jövő vasárnap, 19-én Úrnapja lesz, ünnepélyes szentmise reggel 9 órakor a most alakult plébániai énekkar részvételével.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el