Hirdetések 2022. május 29. – Urunk mennybemenetelének főünnepe

2022.05.30

A héten megérkezett plébániánkra a Szent Janka Beretta Molla vándorkiállítás és a Meg nem született gyermek szobra, mely megtekinthető templomunkban május 28-tól-június 10-ig, a szentmisék előtt és után.

Örömmel hirdetjük, hogy egyházközségünk tagját, Juhos Gergely ferences rendi szerzetest, Benjamin testvért diakónussá szentelik szombaton Budapesten a Pasaréti templomban. Kérjük a kedves testvérek imáit érte.

Pünkösdhétfőn Domonkos fesztivált szerveznek plébániánk közösségei. Várunk szeretettel minden kedves testvérünket, barátaikat, rokonaikat! Kiváló lehetőség mindannyiunk számára, hogy megismerhessük közösségeink tevékenységét. A nap folyamán meleg ebéddel kedveskedünk a testvéreknek. Sütemény felajánlásokat, szívesen fogadunk! A tervezés véget kérjük, a sekrestyében felírni, ki milyen süteménnyel készül az alkalomra! Hálásan köszönjük.

Felújították a templomunkban lévő Mária szobrot. Hálásan köszönjük a kedves adományozónak a felújítás költségét.

Hirdetjük, hogy plébániai tábort szervezünk július 20-tól 24-ig Sarudon a lelkigyakorlatos házban, amely szépen felszerelt, komfortos igazi pihenést biztosít számunkra. A jelentkezés az irodában történik, 5000 Ft/fő befizetésével, június 10-ig! Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szeretne, velünk tartani az mind a négy teljes napra tervezzen!

Szerdán Szent Jusztinusz vértanú emléknapja lesz. Pénteken Lwanga Szent Károly és társai vértanúk emléknapja, szombaton Szent Quirinus (Kvirin) püspök és vértanú emléknapja.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!