Hirdetések 2022. március 27. – Nagyböjt 4. vasárnapja

2022.03.28

Március 31-én, csütörtökön 16.30-tól engesztelő imaórát tartunk hazánkért. Kérjük a kedves testvéreket, minél többen csatlakozzanak az imához!

A következő keresztúti ájtatosságot április 1-én a családosok közössége vezeti.

Fatimai imaóra lesz április 2-án, reggel 8 órától 9 óráig. Szűz Mária Fatimában sürgette Oroszország felajánlását az ő Szeplőtelen Szívének, de egyben azt is kérte a hívektől, hogy végezzük az első szombati ájtatosságot, öt egymást követő hónap első szombatján. Ennek 4 feltétele: szentgyónás, hogy a kegyelem állapotában legyünk, szentáldozás, az engesztelés szándékával, 5 tized rózsafüzér elimádkozása, 15 perces elmélkedés a rózsafüzér valamelyik titkáról. Kérjük a híveket, hogy minél többen válaszoljunk Szűz Mária kérésére, akár egyénileg akár a templomban közösen.

Április 2-án, szombaton nagyböjti lelki napot tartunk plébániánkon. A vendégünk Ozsváth József Tasnádi plébános lesz, aki sokféle közösséggel foglalkozó lelkipásztor. Buzdítjuk minden kedves testvérünket arra, hogy minél többen vegyünk részt e tartalmas szép napon! Kérjük, hogy legkésőbb csütörtökig jelezzék részvételi szándékukat a palnebobe@gmail.com email címen vagy a sekrestyében. Ebédet biztosítunk, amelynek 1500 ft lesz a költsége személyenként.

Április 9-én, szombaton 15 órakor lesz a betegek és idősek szentmiséje, amelynek keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét. Kérjük a híveket, hogy gondoljanak azokra az ismerőseikre, akik már nehezen jutnak el a templomba. Akinek segítségre van szüksége az eljutáshoz, jelezze a sekrestyében vagy az irodában. Azoknak a felajánlását is örömmel fogadjuk, akik autóval meg tudnák könnyíteni az idősek el- és hazajutását.

Április 9-én, tavaszi nagytakarítást tartunk plébániánkon. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki részt tudnak venni a templomunk és a közös helységek rendbe tételében, azokat délelőtt 9 órától várjuk. Köszönettel Jacek atya.

Emlékeztetjük és kérjük kedves híveinket, hogy szentgyónásukat minél hamarabb végezzék el, hogy az atyáknak legyen idejük készülni a nagyheti szertartásokra.

Az adóbevallási határidő közeledtével felhívjuk figyelmüket, hogy adójuk kétszer 1%-ával segíthetik a katolikus egyházat. Plébániánk a katolikus egyház mellett kiemelten támogatja a II. János Pál Alapítványt, amely a plébániánkon működő II. János Pál Intézet működését szervezi. Az adószámokat tartalmazó lapok elvihetők a kis asztalról és a hirdetőtábláról is.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!