Hirdetések 2022. november 13. -évközi 33. vasárnap

2022.11.14

Hirdetések

2022. november 13. - Évközi 33. vasárnap

Hálásan köszönjük az év eddigi részében egyházi hozzájárulás formájában nyújtott anyagi segítségüket plébániánk fenntartásához! A hozzájárulás rendezésére az irodában és a sekrestyében is van lehetőség.

Hirdetjük, hogy templomunkban a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezésében mesekönyv gyűjtést szervezünk a felzárkózó településeken élő gyerekek, családok részére. Szeretettel várunk használt, de jó állapotú mese-, ifjúsági és ismeretterjesztő könyveket. Adományaikat november 20. vasárnapig leadhatják plébániánk irodájában nyitvatartási időben vagy elhelyezhetik a templomban kirakott kosarakban.

Hirdetjük, hogy az Árpád-házi Szent Margitról Nevezett Szent Domonkos Rendi Nővérek Apostoli Kongregációja, a Károli Gáspár Református Egyetem és a Magyar Tudományos Akadémia Árpád-házi Szent Margit és Kora 750 éves örökség címmel konferenciát szervez 2022. november 17-én csütörtökön a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán. Részletek a faliújságon kihelyezett programban olvashatók. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

Hirdetjük, hogy jövő vasárnap plébániánk a Karitász javára szervez gyűjtést, adományaikat a lábon álló perselybe helyezhetik el.

Hirdetjük, hogy plébániánk irodájában kerámia angyalkákat lehet vásárolni 800 forintos áron, a befolyt összeget a Karitász számára szeretnénk felajánlani.

Hirdetjük, hogy a Szent II. János Pál Intézet kiadásában megjelent Edward Sri: Úgy imádkozni a rózsafüzért, mint még soha című könyv megvásárolható templomunk irodájában és a Szent II. János Pál Intézetben 3000 forintos áron.

November hónapban halottainkért ajánljuk fel az esti rózsafüzért. Mint a korábbi években, kérjük, hogy írják fel a hátsó padnál elhelyezett cédulákra az elhunyt vagy elhunytak nevét, s helyezzék be a lapokat a megfelelő kosárba.

A hét liturgikus ünnepei: kedden Nagy Szent Albert domonkos testvér, püspök és egyháztanító ünnepe, szombaton Árpád-házi Szent Erzsébet ünnepe lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el