Hirdetések 2023. augusztus 13. – Évközi 19. vasárnap

2023.08.14

Júdás Tádé templomunkban tartott szentmise keretében Andrzej Kostecki O.P. tartományi vikárius atya a domonkos rend ruhájába öltöztette Csáki Attila jelöltet. Imádkozzunk érte!

Várjuk a jelentkezőket az augusztus 25-től 27-ig tartó Új élet Krisztusban kurzusra. Ez az a lelkigyakorlat, amely hitünk leglényegesebb tanításairól szól, miközben a tapasztalatok által közelebb kerülünk Istenhez. Jelentkezni Tóthné Behina Beátánál lehet a szórólapokon és plakátokon megadott módon. A jelentkezési határidő augusztus 18., kedd.

Hirdetjük, hogy Nagyboldogasszony főünnep tiszteletére augusztus 14-én, hétfőn tartjuk az egész napos szentségimádást templomunkban. Az ünnepre készülve az egész napos szentségimádást a két legszentebb szív szándékára felajánlott szentmisével zárjuk. Feliratkozni a hátsó kis asztalon kihelyezett lapon lehet.

Hirdetjük, hogy augusztus 15-én, kedden, Nagyboldogasszony főünnepén köznapi miserend lesz templomunkban.

Hirdetjük, hogy gyűjtést szervezünk Böjte Csaba Kászonimpéri Szent Katalin gyermekotthonának szeptember 3-ig. Ezúttal híveink pénzbeli támogatására van szükségük, amit az otthon konyhájának felújítására szeretnének fordítani. Adományaikat a lábon álló perselybe helyezhetik vagy leadhatják az irodában.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Szent Maximilián Kolbe Mária áldozópap és vértanú emléknapja, kedden Szűz Mária mennybevétele, Nagyboldogasszony főünnepe, csütörtökön Lengyelországi Szent Jácint domonkos testvér és áldozópap emléknapja, pénteken Boldog Mannesz domonkos testvér, áldozópap, Szent Domonkos atyánk testvérének emléknapja lesz, szombaton Szent Bernát apát és egyháztanító emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el