Hirdetések 2023. augusztus 27. – Évközi 21. vasárnap

2023.08.28

Hirdetjük, hogy gyűjtést szervezünk Böjte Csaba kászonimpéri Szent Katalin gyermekotthonának szeptember 3-ig. Ezúttal híveink pénzbeli támogatására van szükségük, amit az otthon konyhájának felújítására szeretnének fordítani. Adományaikat a lábon álló perselybe helyezhetik vagy leadhatják az irodában.

Előre hirdetjük, hogy szeptember 10-én, vasárnap fél 7-től Piusz atya és barátai ismételten koncertet adnak templomunkban.

Augusztus 29–30-án, kedden és szerdán a Domonkos Tartományi Napokra való tekintettel templomunkban a reggeli szentmisék elmaradnak, hétfőn és kedden 18.00 órakor pedig igeliturgiára várjuk a kedves testvéreket!

Augusztus 28-án, hétfőn a Lelki adoptálók csoportjáért és a megfogant életekért, szeptember 1-én, pénteken pedig az 50+ csoport szándékára ajánljuk fel az esti szentmisét.

Szeptember 2-án, szombaton 8-tól Fatimai imaóra lesz templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!

Szeptember 10-én, vasárnap 17.00 órakor lesz a gyermekek Veni Sancte tanévnyitó szentmiséje, amelynek keretében megáldásra kerülnek az iskolatáskák. Kérjük a gyerekeket, hozzák magukkal iskolatáskájukat a szentmisére!

Szeptember 2-án, szombaton 17.00 órától évkezdő bentalvós hittanos bulit tartunk a gyerekeknek. Részletek a hátsó kis asztalon kihelyezett szórólapokon találhatóak. Jelentkezni lehet Pálné Böbe hitoktatónál és az irodában.

A plébániai hittan foglalkozások szeptember 2. hetétől indulnak, az elsőáldozásra felkészítés pedig októberben indul. Részletek később.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn szent Ágoston püspök és egyháztanító ünnepe, kedden Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja, pénteken a Teremtésvédelem világnapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el