Hirdetések 2023. augusztus 6. – Évközi 18. vasárnap Urunk színeváltozásának ünnepe

2023.08.07

Várjuk a jelentkezőket az augusztus 25-től 27-ig tartó Új élet Krisztusban kurzusra. Ez az a lelkigyakorlat, amely hitünk leglényegesebb tanításairól szól, miközben a tapasztalatok által közelebb kerülünk Istenhez. Jelentkezni Tóthné Behina Beátánál lehet a szórólapokon és plakátokon megadott módon. A jelentkezési határidő augusztus 18., kedd.

Hirdetjük, hogy augusztus 13. helyett a közelgő Nagyboldogasszony főünnep tiszteletére augusztus 14-én, hétfőn tartjuk az egész napos szentségimádást templomunkban. Az ünnepre készülve az egész napos szentségimádást a két legszentebb szív szándékára felajánlott szentmisével zárjuk. Feliratkozni a hátsó kis asztalon kihelyezett lapon lehet.

A hét liturgikus ünnepei: kedden Szent Domonkos rendalapító atyánk, áldozópap főünnepe, szerdán a keresztről nevezett Szent Terézia Benedikta (Edith Stein) szűz és vértanú, Európa társvédőszentjének ünnepe, csütörtökön Szent Lőrinc diakónus és vértanú ünnepe, pénteken Szent Klára szűz emléknapja lesz.

Mindenkinek jó pihenést kívánunk a nyári szabadságra!

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el