Hirdetések 2023. február 12. Évközi VI. vasárnap

2023.02.13

Hirdetjük, hogy a Böjte Csaba kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonának szervezett gyűjtést február 19-ig meghosszabbítjuk. Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító-, tisztálkodó-, mosó-, mosogatószereket és pénzadományokat várunk. Ez utóbbi azért is nagyon fontos számukra, mert Romániában az állam nem biztosít rezsitámogatást, az összegyűlt pénzből tudnak számlákat fizetni, illetve tüzifát vásárolni. A felajánlásokat a gyóntatószék melletti kosárban lehet elhelyezni vagy az irodában leadni.

Hirdetjük, hogy plébániánk gyűjtést szervez egy tragikus hirtelenséggel elhunyt férj és édesapa özvegyének, valamint árván maradt gyermekeinek. Pénzadományaikat a lábon álló perselybe helyezhetik el február 19, vasárnapig.

Hirdetjük, hogy február 13-án, hétfőn egész napos szentségimádást tartunk templomunkban. Feliratkozni a hátsó asztalon kihelyezett lapon lehet.

A Szent II. János Pál Intézet 2023. február 22. - április 2. között csatlakozik a 40 Nap az Életért elnevezésű világméretű imamozgalomhoz. Debrecenben idén első alkalommal kerül megrendezésre a 40 napig tartó békés imakampány a magzati életek védelmében, az abortusz megszüntetéséért. A szervezők várják azon hívek jelentkezését, akik vállalják, hogy 1 vagy több óra időtartamban csendesen imádkoznak a Bartók Béla úti Kenézy Kórház nőgyógyászatához legközelebb eső utcaszakaszon az általuk kiválasztott időpontban. Az időpontok minden nap reggel 7-től este 7-ig nyitottak. Jelentkezni lehet e-mailben a janospalintezet@gmail.com címen, személyesen Laci atyánál vagy a plébánia irodájában. Mindenkit szeretettel várunk!

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Szászországi Boldog Jordán domonkos testvér, áldozópap emléknapja, kedden Szent Cirill szerzetes és szent Metód püspök, Európa társvédőszentjeinek ünnepe, szombaton Fiesolei Boldog János Angelikusz (Fra Angelico) domonkos testvér, áldozópap emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el