Hirdetések 2023. február 26. Nagyböjt 1. vasárnapja

2023.02.27

A kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthon számára szervezett gyűjtés során a kért higiéniai termékek és tartós élelmiszer mellett 157 000 forint és 1000 lei gyűlt össze. Köszönjük nagylelkű adományaikat.

Az elmúlt hetekben hirdetett, elhunyt édesapa és férj családjának szervezett gyűjtés keretében 497 760 forint gyűlt össze. Adományaikat eljuttattuk a gyászoló családnak. Hálásan köszönjük egész közösségünk nagylelkűségét és támogatását.

A keresztúti ájtatosság péntekenként 17.20-kor kezdődik, minden alkalommal más-más közösségünk vezetésével. Március 3-án a képviselőtestület vezeti az imádságot.

Nagyböjtben minden pénteken délután 3 órától az Irgalmasság rózsafüzérét imádkozzuk, amit csendes szentségimádás követ.

Várjuk azoknak a gyerekeknek és fiataloknak a jelentkezését, akik szeretnének március 31-én részt venni a keresztútjárásban. Jelentkezni lehet a sekrestyében, az irodában és Pálné Böbe hitoktatónál.

A péntek esti szentmisék után angol nyelvű keresztutat is tartunk.

Nagyböjti Ráhangoló címmel online lelkigyakorlat indul, amely lelki kísérők segítségével elmélkedési lehetőséget biztosít a Nagyböjt minden napjára. Részletek a faliújságon kihelyezett hirdetésben olvashatók.

Hirdetjük, hogy február 26-án, a mai vasárnapon, gyűjtést szervezünk a katolikus iskolák javára. Adományaikat a bejárat mellett elhelyezett perselybe dobhatják.

Hirdetjük, hogy az esti szentmisét február 27-én hétfőn a Szent Mónika közösség szándékára, március 3-án, pénteken pedig az 50+ csoport szándékára ajánljuk fel.

Hirdetjük, hogy március 4-én, szombaton 8 órától Fatimai imaóra lesz templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk.

Plébániánk irodájában újra lehet különféle rózsafüzéreket vásárolni.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el