Hirdetések 2023. február 5. Évközi V. vasárnap

2023.02.06

Hirdetjük, hogy a Böjte Csaba kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonának szervezett gyűjtést február 19-ig meghosszabbítjuk. Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító-, tisztálkodó-, mosó-, mosogatószereket és pénzadományokat várunk. A felajánlásokat a gyóntatószék melletti kosárban lehet elhelyezni vagy az irodában leadni.

Hirdetjük, hogy plébániánk gyűjtést szervez egy tragikus hirtelenséggel elhunyt férj és édesapa özvegyének, valamint árván maradt gyermekeinek. Pénzadományaikat a lábon álló perselybe helyezhetik el február 19, vasárnapig.

A Szent II. János Pál Intézet 2023. február 9-én, csütörtökön 17.00 órától filmvetítést tart a II. János Pál teremben. A Váratlan élet című amerikai filmet mutatjuk be, amely a magzati élet védelméről és a 40 Nap az Életért imamozgalom létrejöttéről szól, igaz történet alapján.

A Szent II. János Pál Intézet 2023. február 22. - április 2. között csatlakozik a 40 Nap az Életért elnevezésű világméretű imamozgalomhoz. Debrecenben idén első alkalommal kerül megrendezésre a 40 napig tartó békés imakampány a magzati életek védelmében, az abortusz megszüntetéséért. A szervezők várják azon hívek jelentkezését, akik vállalják, hogy 1 vagy több óra időtartamban csendesen imádkoznak a Bartók Béla úti Kenézy Kórház nőgyógyászatához legközelebb eső utcaszakaszon az általuk kiválasztott időpontban. Az időpontok minden nap reggel 7-től este 7-ig nyitottak. Jelentkezni lehet e-mailben a janospalintezet@gmail.com címen, személyesen Laci atyánál vagy a plébánia irodájában. Mindenkit szeretettel várunk!

Szeretettel hívunk mindenkit plébániánk farsangi mulatságára február 11-én, szombaton délután 14 órától. A délután során a gyerekekre játék, jelmezbemutató, tombola és táncos mulatság vár, amihez tombola, sütemény és üdítő felajánlásokat örömmel fogadunk.

Február 6-án, hétfőn 18.30-tól képviselőtestületi ülést tartunk.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Miki szent Pál és társai vértanúk emléknapja, kedden elhunyt édesanyák és édesapák emléknapja, pénteken szent Skolasztika emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el