Hirdetések 2023. január 15. Évközi 2. vasárnap

2023.01.16

Idén az ökumenikus imahét január 15-től 22-ig fog tartani. A hét programjait a faliújságon lehet olvasni. 21-én, szombaton 17 órakor templomunk ad helyet az imaórának, melyet szokásos módon agapé követ. A vendéglátáshoz a testvérek segítségét kérjük. Aki bármilyen módon (édes vagy sós süteménnyel, üdítővel vagy pénzadománnyal) hozzá tud járulni az alkalomhoz, kérjük, tegye meg felajánlását a sekrestyében vagy az irodában január 19-ig.

12 alkalomból álló jegyesoktatásra várjuk azokat a párokat, akik 2023-ban kívánnak házasságot kötni. Az első alkalom 2023. január 17-én 17.30-kor kezdődik. Jelentkezési szándékukat a plébánián Tokodi László atyánál, az irodában vagy a Szent II. János Pál Intézet elérhetőségén jelezzék.

Régi hagyomány a karácsonyi időben, Vízkereszt ünnepe körül a házszentelés. Ez jó alkalom a hívek és a lelkipásztorok közti személyes kapcsolat erősítésére, az egyházközség építésére. Kérjük, jelezzék az irodában vagy az atyáknál, akik házszentelést kérnek.

A hét liturgikus ünnepei: kedden Szent Antal apát emléknapja, szerdán Árpád-házi szent Margit szűz ünnepe, szombaton Szent Ágnes szűz és vértanú emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el