Hirdetések 2023. május 7. Húsvét 5. vasárnapja

2023.05.08

Hirdetjük, hogy hagyományainkhoz híven ismételten gyűjtést szervezünk Böjte Csaba kászonimpéri Szent Katalin gyermekotthonának. Ezúttal tartós élelmiszereket, jó állapotú 140-es fiú és lány ruhákat, valamint pénzadományt gyűjtünk, amit többek között két gyermek szemüvegkészítésére fognak fordítani. A gyűjtés május 25-én, pénteken zárul. Adományaikat a gyóntatófülke mellett elhelyezett kosárba tehetik, pénzadományaikat a sekrestyében vagy az irodában adhatják le.

Hirdetjük, hogy plébániai tábort szervezünk július 26-tól 30-ig Sarudon a lelkigyakorlatos házban, amely szépen felszerelt, komfortos igazi pihenést biztosít számunkra. A jelentkezés az irodában történik, 5000 Ft/fő befizetésével, június 10-ig! Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szeretne, velünk tartani az mind a négy teljes napra tervezzen!

Május 14-én, jövő vasárnap a 9 órás szentmisében lesz a gyermekek elsőáldozása. Kísérjük őket imádságban!

Május 13-án, szombati kezdettel, havi rendszerességgel Fatimai engesztelő imatalálkozó lesz a Jézus Szíve templomban. Az első alkalom 17 órakor kezdődik. Részletek a faliújságon és a szórólapokon olvasható.

Május 13-án, szombaton egész napos szentségimádás lesz templomunkban, Feliratkozni a hátsó asztalon kihelyezett lapon lehet.

A május 19-én a Kölcsey Központban megrendezésre kerülő Katolikus bál belépőjegyei az asztalfoglalási táblázattal megérkeztek. Megvásárolhatók plébániánk irodájában 15 000 forintos áron.

Május 8-án 18.30-tól képviselőtestületi gyűlés lesz.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Szűz Mária oltalma a Domonkos Rend felett emléknap lesz, szerdán Firenzei Szent Antonin domonkos testvér, püspök emléknapja lesz.

Isten éltessen minden édesanyát anyák napja alkalmából!

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el