Hirdetések 2024. április 14. Húsvét 3. vasárnapja

2024.04.15

Hirdetjük, hogy április 16-án, 17-én és 18-án (kedden, szerdán és csütörtökön) reggel nem lesz szentmise, zsolozsma és szentségimádás.

Hirdetjük, hogy május 10-én, pénteken Katolikus Bál lesz a Kölcsey Központban. A bálon való részvételünkkel megmutathatjuk a világnak, hogy hitünkből eredően tudunk ünnepelni, egymásnak örülni, és szívesen találkozunk egymással, hiszen egy bál a találkozások alkalma is. Jegyek hamarosan plébániánk irodájában is megvásárolhatóak lesznek.

A kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonnak ezúttal mosószert és tisztálkodó szereket gyűjtünk a szokásos módon, a gyóntatószék mellett kihelyezett kosarakba. Pénzadományt is elfogadnak, melyet a sekrestyében illetve az irodában lehet átadni nyitvatartási időben.

Az adóbevallási határidő közeledtével felhívjuk figyelmüket, hogy adójuk kétszer 1%-ával továbbra is segíthetik a katolikus egyházat. Plébániánk a katolikus egyház mellett kiemelten támogatja a II. János Pál Alapítványt és a Szent II. János Pál Intézetet. Azok a hívek, akik eddig is erre a célra ajánlották fel adójukat, nincsen semmi tennivalójuk, akik viszont ettől az évtől szívesen támogatnák egyházunkat és civil szervezeteinket, kérjük, vigyék el az adószámokat tartalmazó kis lapokat a hátsó asztalról.

Június 1-jén hittanos gyermekekkel és családjaikkal részt veszünk a Székelyhídi Gyermek Jézus Búcsún. Jelentkezni Pálné Böbe hitoktatónál lehet.

Idén június 24-28 között szervezzük meg óvodás és iskolás gyermekek számára plébániánk hittantáborát. A részleteket a későbbiekben fogjuk hirdetni.

Kérjük a kedves híveket, úgy készüljenek, hogy plébániánk idei nyári tábora július 31-től augusztus 4-ig fog tartani.

Megjelent plébániánk hírlevelének legújabb száma, nyomtatott formában elvihető a hátsó kis asztalról illetve online felületeinken is olvasható.

A hét liturgikus ünnepei: szombaton Montepulcianoi Szent Ágnes szűz, másodrendi domonkos apáca emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el