Hirdetések 2024. április 21. Húsvét 4. vasárnapja Könyörgőnap papi hivatásokért

2024.04.22

Szeretettel hívjuk plébániánk hölgy tagjait, hogy csatlakozzanak az idei "Igent mondok" elnevezésű online női lelkigyakorlathoz, ami május 1-től 31-ig tart, online formában zajlik, emailben érkező napi elmélkedések vezetésével. Négy alappillére: lelkiség, ima, közösség, öngondoskodás. A lelkigyakorlatban résztvevő hölgyeknek heti személyes kiscsoportos alkalmat is szervezünk. Információk és jelentkezési lehetőség a plakáton olvasható. Mondjunk igent Istennek idén májusban is, Máriával együtt!

Hirdetjük, hogy május 10-én, pénteken Katolikus Bál lesz a Kölcsey Központban. A bálon való részvételünkkel megmutathatjuk a világnak, hogy hitünkből eredően tudunk ünnepelni, egymásnak örülni, és szívesen találkozunk egymással, hiszen egy bál a találkozások alkalma is. Jegyek hamarosan plébániánk irodájában is megvásárolhatóak lesznek.

Hagyományainkhoz híven ismételten gyűjtést szervezünk a kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonnak május 10, péntekig. Ezúttal mosó-, és tisztálkodószerekre, illetve pénzadományra lenne szükség. Adományaikat a gyóntatószék mellett elhelyezett kosarakba helyezhetik el, illetve leadhatják plébániánk irodájában is.

Az adóbevallási határidő közeledtével felhívjuk figyelmüket, hogy adójuk kétszer 1%-ával továbbra is segíthetik a katolikus egyházat. Plébániánk a katolikus egyház mellett kiemelten támogatja a II. János Pál Alapítványt és a Szent II. János Pál Intézetet. Kérjük, vigyék el az adószámokat tartalmazó kis lapokat a hátsó asztalról.

Június 1-jén hittanos gyermekekkel és családjaikkal részt veszünk a Székelyhídi Gyermek Jézus Búcsún. Jelentkezni Pálné Böbe hitoktatónál lehet.

Idén június 24-28 között szervezzük meg óvodás és iskolás gyermekek számára plébániánk hittantáborát. A részleteket a későbbiekben fogjuk hirdetni.

Kérjük a kedves híveket, úgy készüljenek, hogy plébániánk idei nyári tábora július 31-től augusztus 4-ig fog tartani.

Április 27-én, szombaton az esti szentmisét a Szent Mónika imaközösség szándékára ajánljuk fel.

A hét liturgikus ünnepei: kedden Szent Adalbert püspök és vértanú emléknapja, csütörtökön Szent Márk evangélista ünnepe lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el