Hirdetések 2024. június 02. Krisztus Szentséges teste és vére, Úrnapja

2024.06.03

Az 50+ csoport június 11-én, kedden a Szent István templomban tartja idei záró alkalmát. Az alkalmon Papp László atya mutatja be a templomot, valamint lehetőség nyílik az ott működő időscsoporttal foglakozáson való részvételre is. Találkozó a Szent István templom előtt 9 órakor. Minden régi és új tagot szeretettel várnak!

Plébániai tábort szervezünk július 24-től 28-ig Pálházán. A jelentkezés az irodában történik 5000 Ft/fő előleg befizetésével június 10-ig. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szeretne velünk tartani, az mind a négy teljes napra tervezzen.

Június 3-án, hétfőn 18:30-tól képviselőtestületi ülés lesz plébániánkon.

Június 7-én, pénteken az esti szentmisét az 50+ csoport szándékára ajánljuk fel.

Katekumen csoport indul plébániánkon. Azok a felnőttek, akik szeretnének keresztségre, elsőáldozásra vagy bérmálásra felkészülni, kérjük, jelentkezzenek Laci atyánál vagy az irodában.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Lwanga Szent Károly és társai vértanúk emléknapja, kedden Veronai Szent Péter domonkos testvér, áldozópap és vértanú emléknapja, szerdán a Szent Anna székesegyház felszentelésének ünnepe, pénteken Jézus Szent Szívének főünnepe, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el