Hirdetések 2024. május 05. Húsvét 6. vasárnapja A társadalmi kommunikáció világnapja

2024.05.06

A kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonnak szervezett gyűjtés még május 10. péntekig tart. Adományaikat a gyóntatószék mellett elhelyezett kosarakba tehetik, illetve leadhatják plébániánk irodájában is.

Hirdetjük, hogy az előzetesen Sarudra tervezett plébániai tábor helyszíne és időpontja is módosult. Az új helyszín Pálháza, a tábor új időpontja pedig július 24-28. Jelentkezni plébániánk irodájában 5000 forint/fő előleg befizetésével lehet. A módosítással okozott esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk.

Tisztelettel kérjük kedves híveinket, hogy a mise kezdete előtt 10 perccel a sekrestyében csak az atyák, a ministránsok és a feladatát ellátó Kati néni tartózkodjon. Az egyházadó és mise befizetéseiket, kérjük, az irodában rendezzék vagy érkezzenek korábban a templomba. Szíves megértésüket köszönjük!

Május 8-án, szerdán a 18 órai szentmisében és utána gyógyító imaestet szervezünk, amelynek során kérjük Jézus Krisztust betegeink gyógyulásáért. Erre az imaalkalomra várjuk egyházközségünk betegeit, de elhívhatjuk beteg barátainkat és ismerőseinket is.

Hirdetjük, hogy a plébániánkon működő 50+ csoport május 7-én, kedden kirándulást szervez Nyíregyházára. Részletes program a faliújságon kihelyezett plakáton olvasható. Mindenkit szeretettel várnak!

Előre hirdetjük, hogy május 13-án, hétfőn fatimai engesztelőnapot tartunk egész napos szentségimádással Magyarország lelki megújulásáért, a békéért, a papságért, a magyar családokért, a Szűzanya szeretetlángjának kiáradásáért. 9 órától 11 óráig az engesztelő imacsoporttal kapcsolódhatunk be a közös imádságba. 11 órától pedig kérjük, iratkozzanak fel óránként a csendes szentségimádásra a hátsó kis asztalon kitett lapon, hogy egyetlen percre se maradjon magára a Szentségi Jézus.

Május 6-án, hétfőn 18.30-tól képviselőtestületi gyűlés lesz plébániánkon.

A hét liturgikus ünnepei: szerdán Szűz Mária oltalma a domonkos rend felett emléknap, pénteken Firenzei Szent Antonin domonkos testvér, püspök emléknapja lesz.

Isten éltessen minden édesanyát anyák napja alkalmából!

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el