Hirdetések 2024. május 12. Urunk mennybemenetelének főünnepe

2024.05.13

A kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthon számára szervezett gyűjtésen 107 500 forint és 1 000 lei gyűlt össze a higiéniai termékek mellett. Hálásan köszönjük híveink nagylelkű adományait a gyermekotthon lakói és vezetője nevében.

Május 18-án, jövő szombaton az esti szentmisében Palánki Ferenc püspök atya fogja kiszolgáltatni a bérmálás szentségét plébániánk fiataljainak. Kísérjük őket imádságban!

Hirdetjük, hogy plébániai tábort szervezünk július 24-tól 28-ig Pálházán. A jelentkezés az irodában történik 5000 Ft/fő előleg befizetésével június 10-ig. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szeretne velünk tartani, az mind a négy teljes napra tervezzen.

A Szent II. János Pál Intézet szervezésében idén 2024. május 25-én, szombaton ismét megrendezésre kerül a IV. Szent Domonkos Gyalogos Zarándoklat. Különösen várjuk azokat a házaspárokat, akik maguk vagy szeretteik számára kérik Szent Domonkos közbenjárását gyermekáldásért. A zarándoklat 11:30 órakor indul a Zeleméri Templomtól. Akik csoportosan szeretnének a nagyállomásról indulni, azoknak 11.00 órakor indul busz Debrecenből Zelemérre. Jelentkezni az irodában, illetve Laci atyánál lehet. További információt a kihelyezett plakáton olvashatnak.

Hirdetjük, hogy május 13-án, hétfőn fatimai engesztelőnapot tartunk egész napos szentségimádással Magyarország lelki megújulásáért, a békéért, a papságért, a magyar családokért, a Szűzanya szeretetlángjának kiáradásáért. 9 órától 11 óráig az engesztelő imacsoporttal kapcsolódhatunk be a közös imádságba. 11 órától pedig kérjük, iratkozzanak fel óránként a csendes szentségimádásra a hátsó kis asztalon kitett lapon, hogy egyetlen percre se maradjon magára a Szentségi Jézus.

Katekumen csoport indul plébániánkon. Azok a felnőttek, akik szeretnének keresztségre, elsőáldozásra vagy bérmálásra felkészülni, kérjük, jelentkezzenek Laci atyánál vagy az irodában.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el