Hirdetjük, hogy a Magyar Domonkos Vikáriátus káptalant tart Budapesten március 14-17-ig. Ezeken a napokon a reggeli szentmisék elmaradnak. Az esti szentmiséket Szenes József atya fogja tartani. Kérjük a híveket, hogy imáikkal kísérjék a káptalan munkáját.

Nagy szeretettel köszönjük a segítségét mindazoknak, akik az elmúlt napokban adományaikkal segítettek a plébániánkra érkezett Ukrajnából menekült fiatal diákoknak. Külön nagy köszönet Papp Eszter, Balassa György és Tóthné Behina Beáta testvéreinknek odaadásukért.

Március 2-án, hamvazószerdán kezdődik a Nagyböjt, a lelki megújulás és a felkészülés ideje a húsvéti ünnepekre. A hamvazkodás szertartása, ami a bűnbánat jele, a reggeli és az esti szentmisében lesz. E napon szigorú böjt és hústilalom van, vagyis 18 éves kortól 60 éves korig háromszor étkezhetünk, és egyszer lakhatunk jól. A hústilalmat pedig 14...

Köszönetet szeretnénk nyilvánítani minden kedves testvérünknek, akik részt vettek közösségeikkel a szinódusi kérdőívek kitöltésében. Plébániánkon az összegzést, melyet továbbítottunk a püspökségre, Tóthné Behina Beáta testvérünk készítette. Szolgálatáért külön köszönetet szeretnénk mondani.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!