2022. május 08. – Húsvét 4. vasárnapja

2022.05.09

Május hónap Szűz Mária hónapja. Hétköznapokon közvetlenül a szentmisék után a májusi litániát imádkozzuk.

Május 28-án, szombaton 10 órától plébániai fórumot tartunk a Képviselőtestület tagjaival a Nagyteremben. A fórum lehetőséget nyújt arra, hogy bárki elmondhassa véleményét vagy feltehesse kérdéseit az egyházközségünk életét érintő kérdésekről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Május 28-án, a Szent II. János Pál Intézet Gyalogos zarándoklatra (Zelemér - Debrecen) várja különösen azokat a házaspárokat, akik gyermekáldásért kérik Szent Domonkos közbenjárását, valamint mindenkit, aki ilyen módon is szeretne értük imádkozni. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók, vagy érdeklődni lehet személyesen Tokodi László atyánál.

Június 6-án, pünkösdhétfőn közösségépítő napra várunk mindenkit! A részleteket később hirdetjük.

Az adóbevallási határidő közeledtével felhívjuk figyelmüket, hogy adójuk kétszer 1%-val segíthetik a katolikus egyházat. Plébániánk a katolikus egyház mellett kiemelten támogatja a II. János Pál Alapítványt, amely a plébániánkon működő II. János Pál Intézet működését szervezi. Az adószámokat tartalmazó lapok elvihetők a kisasztalról és a hirdetőtábláról is.

Kedden Firenzei Szent Antonin domonkos testvér, emléknapja lesz. Pénteken a Fatimai Boldogságos Szűz Mária emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el