Hirdetések 2022. április 10. – Virágvasárnap

2022.04.11

Köszönetet mondunk azoknak a testvéreknek, akik szombaton segítettek a plébániai tavaszi nagytakarításban!

Hirdetjük a szent három nap liturgikus rendjét.

Nagycsütörtökön reggel nem lesz szentmise. Este 18 órakor szentmise az utolsó vacsora emlékére, azt követően imavirrasztás éjfélig.

Nagypénteken reggel 8 órakor ünnepi énekelt zsolozsma. Délután 15 órakor Urunk szenvedésének ünneplése.

Nagyszombaton reggel 8 órakor ünnepi énekelt zsolozsma. A szentsír 12 óráig látogatható. Este 20 órakor húsvéti vigília és körmenet. Kérjük a híveket, hogy gyertyát hozzanak magukkal! Több éves hagyomány, hogy a liturgia után agapét tartunk a Nagyteremben, ehhez kérjük a kedves hívek hozzájárulását!

Húsvétvasárnap és húsvéthétfőn vasárnapi miserend lesz templomunkban.

A nagyheti plébániai szertartások rendje a hirdetőtáblán olvasható és a hátsó kis asztalról elvihető.

A nagyböjti felkészülés részeként ajánljuk április 13-án, szerdán este 19 órától filmklubunkat, ahol a Magyar Passió című filmet lehet megtekinteni. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Hirdetjük, hogy buszos Mária-zarándoklatot szervezünk a lengyelországi Zakopanéba május 12-15. között. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók. Jelentkezni lehet az irodában 10.000 Ft előleg befizetésével.

Idén is szervezünk plébániai tábort július 20-tól 24-ig Sarudon. Szeretettel hívjuk a családokat, egyedülállókat, fiatalokat és gyerekeket egyaránt. A pontos információkat később hirdetjük. Jelentkezni az irodában és Palczert Juditnál lehet.

Újra kapható a jubileumi rózsafüzér 600 Ft-ért az irodában.

Elkészült a plébánia 2021-es zárszámadása, megtekinthető az irodában.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Cookies
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el