Hirdetések 2022. június 19. – Úrnapja

2022.06.20

Palánki Ferenc püspök úr szeretettel várja a kedves híveket pap- és diakónusszentelésre a Szent Anna-székesegyházba június 25-én. A 10 órakor kezdődő szentmisében áldozópappá szenteli Tóth László Gábor diakónust és szerpappá Mike Ervin akolitust.

Családi napra hívja egyházközségünk családjait a Szent II. János Pál Intézet június 25-én szombaton, melynek helyszíne a debreceni Svetits Katolikus Iskolaközpont. A 9.30 és 16 óra között tartandó rendezvényen közös imádsággal és szentmisével, előadással, gyermek-és közösségi programokkal várják a szervezők a résztvevőket. A regisztráció során ebédet is lehet igényelni az intézet email címén.

Jövő vasárnap Szent László búcsút tartunk plébániánkon egyházközségünk védőszentjének ünnepén. A szentmise 9 órakor lesz. Aznap a 11-es és a 17 órás szentmisék elmaradnak.

Pénteken, június 24-én ifjúsági csoport érkezik Debrecenben a lengyelországi Rzeszów domonkos kolostorából Tamás atya vezetésével. Szombaton a plébániához tartozó fiataljainkkal együtt részt vesznek Nagyváradon a Szent László napokon, vasárnap pedig a Szent László búcsúnkon. A lengyel gyerek vasárnapi ebédjéhez süteményekkel a kedves testvérek is hozzájárulhatnak. Előre is hálásan köszönjük mindenkinek.

A magyar Domonkosok nyári egyetemet rendeznek augusztus 1-4-ig Vasváron. Szeretettel várják a 17-25 év közötti fiatalokat. A részvétel ingyenes, jelentkezni az atyáknál lehet.

Szeretettel ajánljuk a hívek figyelmébe a plébániánk logójával ellátott pólókat és vászontáskákat. Megvásárolhatók az irodában.

Megjelent plébániánk Hírlevelének legújabb száma. Ingyen elvihető a hátsó asztalról és a honlapunkon is olvasható.

Kedden Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja, csütörtökön Keresztelő Szent János születésnapjának főünnepe, pénteken Jézus Szent Szíve főünnepe, szombaton Szűz Mária Szeplőtelen Szíve emléknapja lesz.© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!