Hirdetések 2022. június 5. – Pünkösdvasárnap

2022.06.07

A Szent Janka Beretta Molla vándorkiállítás megtekinthető a nagyteremben, a Meg nem született gyermek szobra pedig templomunk hátsó részében látható.

Hirdetjük, hogy plébániai tábort szervezünk július 20-tól 24-ig a Tisza-tó melletti Sarudon a lelkigyakorlatos házban, amely szépen felszerelt, komfortos, igazi pihenést biztosít majd számunkra. A jelentkezés az irodában történik 5000 Ft/fő befizetésével június 10-ig. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szeretne velünk tartani, az mind az öt teljes napra tervezzen!

Hirdetjük, hogy hétköznapokon az esti szentmisék után rózsafüzért imádkozunk, melyet szentségimádás követ a világbékéért. Továbbra is bátorítjuk a kedves híveket, hogy vegyenek részt ezeken az alkalmakon.

A magyar Domonkosok nyári egyetemet rendeznek augusztus 1-4-ig Vasváron. Szeretettel várják a 17-25 év közötti fiatalokat. A részvétel ingyenes, jelentkezni az atyáknál lehet.

Hétfőn a Debrecen-Nyíregyházi Székesegyház felszentelésének ünnepe, világszerte pedig a Boldogságos Szűz Mária, az Egyház anyja emléknapja lesz. Csütörtökön a mi Urunk Jézus Krisztus, az Örök Főpap ünnepe.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!