Hirdetések 2022. május 22. – Húsvét 6. vasárnapja

2022.05.23

Május 28-án, szombaton 10 órától plébániai fórumot tartunk a Képviselőtestület tagjaival a Nagyteremben. A fórum lehetőséget nyújt arra, hogy bárki elmondhassa véleményét vagy feltehesse kérdéseit az egyházközségünk életét érintő kérdésekről. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Május 28-án, a Szent II. János Pál Intézet Gyalogos zarándoklatra (Zelemér - Debrecen) várja különösen azokat a házaspárokat, akik gyermekáldásért kérik Szent Domonkos közbenjárását, valamint mindenkit, aki ilyen módon is szeretne értük imádkozni. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók, vagy érdeklődni lehet személyesen Tokodi László atyánál.

Május 28-án, érkezik plébániánkra a Szent Janka Beretta Molla vándorkiállítás és a Meg nem született gyermek szobra, melyek megtekinthetők lesznek 3 héten keresztül a templomban.

Pünkösdhétfőn Domonkos fesztivált szerveznek plébániánk közösségei. Várunk szeretettel minden kedves testvérünket, barátaikat, rokonaikat! Kiváló lehetőség mindannyiunk számára, hogy megismerhessük közösségeink tevékenységét. A nap folyamán meleg ebéddel kedveskedünk a testvéreknek. Sütemény felajánlásokat, szívesen fogadunk! A tervezés véget kérjük, a sekrestyében felírni, ki milyen süteménnyel készül az alkalomra! Hálásan köszönjük.

Megjelent a Szeressétek egymást magazin legújabb száma. Megvásárolható a hátsó asztalon.

Kedden Szent Domonkos atyánk ereklyéinek átvitelének, emléknapja lesz. Csütörtökön Néri Szent Fülöp áldozópap emléknapja lesz. Vasárnap Urunk Mennybemenetelének főünnepe lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!