Hirdetések 2022. november 06. -Évközi 32. vasárnap

2022.11.07

Hirdetések

2022. november 06. - Évközi 32. vasárnap

  • Örömmel hirdetjük, hogy templomunkban november 13-án, vasárnap egész napos szentségimádást tartunk. Feliratkozni a hátsó asztalon kihelyezett lapon lehet.
  • Hirdetjük, hogy templomunkban a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szervezésében mesekönyv gyűjtést szervezünk a felzárkózó településeken élő gyerekek, családok részére. Szeretettel várunk használt, de jó állapotú mese-, ifjúsági és ismeretterjesztő könyveket. Adományaikat november 20. vasárnapig leadhatják plébániánk irodájában nyitvatartási időben vagy elhelyezhetik a templomban kirakott kosarakban.
  • Örömmel hirdetjük, hogy november 10-én, csütörtökön az esti rózsafüzér után Pius atya zenés szentségimádást tart.
  • Hirdetjük, hogy a Szent II. János Pál Intézet kiadásában megjelent Edward Sri: Úgy imádkozni a rózsafüzért, mint még soha című könyv megvásárolható templomunk irodájában és a Szent II. János Pál Intézetben 3000 forintos áron.
  • November hónapban halottainkért ajánljuk fel az esti rózsafüzért. Mint a korábbi években, kérjük, hogy írják fel a hátsó padnál elhelyezett cédulákra az elhunyt vagy elhunytak nevét, s helyezzék be a lapokat a megfelelő kosárba.

· Hirdetjük, hogy november 7-én hétfőn képviselőtestületi gyűlést tartunk.

  • A hét liturgikus ünnepei: hétfőn a Prédikátorok Rendje minden szentjének ünnepe, kedden megemlékezünk a Prédikátorok Rendjének összes nővéréről és testvéréről, szerdán a Lateráni Bazilika felszentelésének ünnepe, csütörtökön Nagy Szent Leó pápa és egyháztanító emléknapja, pénteken Tours-i Szent Márton püspök emléknapja, szombaton Szent Jozafát püspök és vértanú emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el