Hirdetések 2022. október 30. -Évközi 31. vasárnap

2022.11.02

Hirdetések

2022. október 30. - Évközi 31. vasárnap

  • Megérkezett a kászonimpéri Szent Katalin gyermekotthonba a plébániánkon gyűjtött adomány. Piroska, a házvezetőnő hálás szívvel köszöni a híveknek és Laci atyának a nagylelkű segítséget.
  • Hálásan köszönjük híveink nagylelkűségét, a múlt héten 31 500 forintot gyűjtöttünk a Missziók javára.
  • Szintén hálásan köszönjük az év eddigi részében egyházi hozzájárulás formájában nyújtott anyagi segítségüket plébániánk fenntartásához! A hozzájárulás rendezésére az irodában és a sekrestyében is van lehetőség.
  • Hirdetjük, hogy november 4-én, pénteken az este hatkor kezdődő szentmisét az 50+-os csoportunk szándékára ajánljuk fel. Nem csak az 50+-os testvéreket várjuk erre a misére!
  • Hirdetjük, hogy szombaton, november 5-én fatimai imaórát tartunk templomunkban reggel 8 órától.

· Hirdetjük, hogy a Szent II. János Pál Intézet kiadásában megjelent Edward Sri: Úgy imádkozni a rózsafüzért, mint még soha című könyv megvásárolható templomunk irodájában és a Szent II. János Pál Intézetben 3000 forintos áron.

  • Hirdetjük, hogy november 1-én, kedden Mindenszentek parancsolt ünnepére való tekintettel templomunkban vasárnapi miserend lesz. Az esti szentmise után ünnepélyes megemlékezés lesz halottainkról az urnatemetőben.
  • November 2-án, szerdán, Halottak napján 7 és 18 órakor lesz szentmise. Az esti szentmisét az urnatemetőben nyugvókért ajánljunk fel.
  • November hónapban halottainkért ajánljuk fel az esti rózsafüzért. Mint a korábbi években, kérjük, hogy írják fel a hátsó padnál elhelyezett cédulákra az elhunyt vagy elhunytak nevét, s helyezzék be a lapokat a megfelelő kosárba.

· November 1-én, kedden a Debreceni Köztemetőben 15.30-kor a Római Katolikus Egyház tart megemlékezést a 2-es számú Ravatalozó előtti téren, eső esetén a Ravatalozó teremben.

  • A hét liturgikus ünnepei: kedden Mindenszentek ünnepe, szerdán Halottak napja, csütörtökön Porres Szent Márton domonkos testvér ünnepe, pénteken Borromeo Szent Károly püspök emléknapja, szombaton Szent Imre herceg ünnepe lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el