Hirdetések 2023. január 22. Évközi III. vasárnap

2023.01.23

A világi domonkosok debreceni közössége örömmel hívja a kedves testvéreket január 28-án, szombaton a 18 órai szentmise keretében történő beöltözési szertartásra, melyen 5 testvérünk köteleződik el a domonkos lelkiség iránt. Adjunk hálát Istennek, hogy újabb testvéreket hívott meg Szent Domonkos családjába, és ők elfogadták ezt a hívást.

Az édesanyák Szent Mónika közössége január 27-én, pénteken 17 órától tartja összejövetelét. Szeretettel várjuk az édesanyákat, akik szeretnének közösen imádkozni gyermekeik hitéért és az egész magyar ifjúságért.

Böjte Csaba kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonának szervezünk gyűjtést február 12-ig. Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító-, tisztálkodó-, mosó-, mosogatószereket és pénzadományokat várunk. A felajánlásokat a gyóntatószék melletti kosárban lehet elhelyezni vagy az irodában leadni.

Szeretettel hívunk mindenkit plébániánk farsangi mulatságára február 11-én, szombaton délután 14 órától. A délután során a gyerekekre játék, jelmezbemutató, tombola és táncos mulatság vár, amihez tombola, sütemény és üdítő felajánlásokat örömmel fogadunk.

A héten még lehet házszentelést kérni. Ez jó alkalom a hívek és a lelkipásztorok közti személyes kapcsolat erősítésére, az egyházközség építésére. Kérjük, jelezzék az irodában vagy az atyáknál, akik házszentelést kérnek.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Boldog Szuzó Henrik domonkos testvér emléknapja, kedden Szalézi Szent Ferenc püspök és egyháztanító emléknapja, szerdán Szent Pál apostol megtérése, Pál fordulása ünnepe, csütörtökön Szent Timóteus és Szent Titusz püspök emléknapja, szombaton Aquinói Szent Tamás domonkos testvér, áldozópap, egyháztanító emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el