Hirdetések 2023. január 29. Évközi IV. vasárnap

2023.01.30

Hirdetések2023. január 29. Évközi IV. vasárnap

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik az Ökumenikus Imahét múlt szombati programjának megszervezésében részt vettek vagy adományaikkal segítették a rendezvény színvonalas lebonyolítását. A Debrecen Szabadságtelepi Református Templomban történt tűzkár helyreállítási munkáira összegyűlt perselypénz 85 565 forint volt, az összeget eljuttattuk a Református Egyház Esperesi Hivatalába.

 Böjte Csaba kászonimpéri Szent Katalin Gyermekotthonának szervezünk gyűjtést február 12-ig. Elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító-, tisztálkodó-, mosó-, mosogatószereket és pénzadományokat várunk. A felajánlásokat a gyóntatószék melletti kosárban lehet elhelyezni vagy az irodában leadni.Böjte Csaba a debreceni Szent Efrém Általános Iskolában tesz látogatást január 30-án, hétfőn 17 órakor. Részletek a faliújságon kihelyezett plakáton olvashatók. Mindenkit szeretettel várnak!

Február 3-án, pénteken az esti szentmisét az 50+ csoport szándékára ajánljuk fel.

Február 4-én, szombaton délelőtt 8-tól fatimai imaórát tartunk templomunkban, melyre mindenkit szeretettel várunk.

Szeretettel hívunk mindenkit plébániánk farsangi mulatságára február 11-én, szombaton délután 14 órától. A délután során a gyerekekre játék, jelmezbemutató, tombola és táncos mulatság vár, amihez tombola, sütemény és üdítő felajánlásokat örömmel fogadunk.

A hét liturgikus ünnepei: kedden Bosco Szent János áldozópap emléknapja, csütörtökön Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe, szombaton De Ricci Szent Katalin Szűz, harmadrendi domonkos nővér emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el