Hirdetések 2023. szeptember 10. – Évközi 23. vasárnap

2023.09.11

A Kászonimpéri Szent Katalin gyermekotthonnak szervezett gyűjtésen 176 615 forint gyűlt össze. Hálásan köszönjük híveink nagylelkű adományait!

Elsőáldozásra felkészítő foglalkozás indul október 19-én, csütörtökön 17.00 órai kezdettel Tóthné Behina Bea vezetésével. Jelentkezési lapok a hátsó kis asztalon.

Bérmálás szentségére felkészítő és középiskolás hittan indult. A következő alkalom szeptember 13-án, szerdán lesz 17.00-18.00 óráig a Boldog Pál teremben Tóthné Behina Bea vezetésével.

A plébániai hitoktatás rendje a hirdetőtáblán olvasható a hitoktatók elérhetőségeivel, illetve szórólap formájában elvihető a hátsó kis asztalról.

Szeptember 12-én, kedden 9.00-kor az 50+ csoport vendégeként Lépes Katalin iskolanővér tart előadást Máriáról a nagyteremben. Szeretettel várnak minden új és régi csoporttagot!

Szeptember 13-án, szerdán fatimai engesztelőnapot tartunk egész napos szentségimádással Magyarország lelki megújulásáért, a békéért, a papságért, a magyar családokért, a Szűzanya szeretetlángjának kiáradásáért. 9 órától 11 óráig az engesztelő imacsoporttal kapcsolódhatunk be a közös imádságba. 11 órától pedig kérjük, iratkozzanak fel óránként a csendes szentségimádásra a hátsó kis asztalon kitett lapon, hogy egyetlen percre se maradjon magára a Szentségi Jézus!

A hét liturgikus ünnepei: kedden Szűz Mária szent Nevének emléknapja, szerdán Aranyszájú (Krizosztomosz) Szent János püspök és egyháztanító emléknapja, csütörtökön a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe, pénteken a Fájdalmas Szűzanya emléknapja, szombaton Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök, vértanúk emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el