Hirdetések 2024. június 16. Évközi 11. vasárnap

2024.06.17

Június 28. péntek estétől június 29. szombat estig gyógyító hétvégére hívjuk és várjuk kedves híveinket a világszerte ismert afrikai misszionárius John Baptist Bashobora atyával. Az alkalom június 28-án, pénteken 17 órától rózsafüzér imával és dicsőítéssel veszi kezdetét, 18 órától szentmise lesz, amit szentségimádás, gyógyító, szabadító és közbenjáró ima követ.

Június 29-én, szombaton az előzetesen regisztrált hívek zártkörű lelkinapon vehetnek részt. Regisztrálni a sztlaszloplebania@gmail.com email címen illetve az irodában lehet június 26. szerdáig. Felhívjuk híveink figyelmét, hogy az elmélkedések egymásra épülnek, ezért egész napos részvételt igényelnek.

Június 30-án, vasárnap 11 órakor templomunk búcsúján Bashobora atya szónokként lesz plébániánk vendége. A program során lehetőség lesz adományokkal támogatni az atya misszióját. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók illetve felvilágosítás kérhető az irodában is. Mindenkit szeretettel várunk!

Előre hirdetjük, hogy június 27-én, csütörtökön 19 órakor templomunkban ad koncertet Stanisaw Łopuszyński lengyel csembalóművész, aki egy kulturális misszió keretében kerékpáron teszi meg a Krakkó-Isztambul útvonalat, s útközben számos helyszínen ingyenes koncertekkel népszerűsíti hangszerét és a lengyel, illetve az európai kultúrát. Részletek a kihelyezett plakáton olvashatóak.

Június 24-28-ig napközis hittanos tábor lesz plébániánkon, melyre szívesen vesszük híveink szörp, lekvár, konzerv, szalámi és keksz felajánlásait.

Mészáros Domonkos atya, aki egyházközségünkben is szolgált plébánosként, június 23-án 11.30-kor Sopronban ünnepli papságának 50. évfordulóját. Hozzánk majd szeptember 8-án látogat el Domonkos atya és mutat be szentmisét 11.00-kor az ünnepi évforduló alakmából. A szentmise után agapéval szeretnénk megünnepeli a jeles alkalmat, melyre szívesen vesszük híveink édes-sós sütemény felajánlásait illetve várjuk azok jelentkezését, akik segíteni tudnának az agapé lebonyolításában. Szándékukat kérjük, az irodában jelezzék.

Az 50+ csoport a nyári hónapokban egyszerűbb formában folytatja összejöveteleit kedd délelőttönként 9 órai kezdettel. Szeretettel várnak minden régi és új tagot a nagyteremben!

Plébániánk hírlevelének legfrissebb száma elvihető a hátsó kis asztalról, illetve online felületeinken is olvasható.

A hét liturgikus ünnepei: csütörtökön Boldog Ebner Margit szűz, másodrendi domonkos apáca emléknapja, szombaton Gonzága Szent Alajos szerzetes emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el