Hirdetések 2024. június 9. Évközi 10. vasárnap

2024.06.10

Köszönjük mindazok áldozatos munkáját, akik az Úrnapi körmenet megszervezésében, az oltárdíszítésben és a virágszirmok gyűjtésében részt vettek.

Ismételten hirdetjük, hogy az 50+ csoport június 11-én, kedden a Szent István templomban tartja idei záró alkalmát. Az alkalmon Papp László atya mutat be szentmisét, majd Géczy István kántor úr orgonakoncertjét hallgathatják meg. Találkozó a Szent István templom előtt 9 órakor. Minden régi és új tagot szeretettel várnak!

Június 12-én, szerdán a 18 órai szentmisében és utána gyógyító imaestet szervezünk, amelynek során kérjük Jézus Krisztust betegeink gyógyulásáért. Erre az imaalkalomra várjuk egyházközségünk betegeit, de elhívhatjuk beteg barátainkat és ismerőseinket is.

Június 13-án, csütörtökön fatimai engesztelőnapot tartunk egész napos szentségimádással Magyarország lelki megújulásáért, a békéért, a papságért, a magyar családokért, a Szűzanya szeretetlángjának kiáradásáért. 9 órától 11 óráig az engesztelő imacsoporttal kapcsolódhatunk be a közös imádságba. 11 órától pedig kérjük, iratkozzanak fel óránként a csendes szentségimádásra a hátsó kis asztalon kitett lapon, hogy egyetlen percre se maradjon magára a Szentségi Jézus.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Boldog Dominici János Domonkos testvér, püspök emléknapja, kedden Szent Barnabás apostol ünnepe, csütörtökön Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító emléknapja, szombaton Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el