Hirdetések 2024. május 19. Pünkösdvasárnap

2024.05.23

Május 26-án, jövő vasárnap a 9 órás szentmisében lesz a gyermekek elsőáldozása. Kísérjük őket imádságban!

Hirdetjük, hogy plébániai tábort szervezünk július 24-től 28-ig Pálházán. A jelentkezés az irodában történik 5000 Ft/fő előleg befizetésével június 10-ig. Kérjük a kedves testvéreket, hogy aki szeretne velünk tartani, az mind a négy teljes napra tervezzen.

A Szent II. János Pál Intézet szervezésében idén 2024. május 25-én, szombaton ismét megrendezésre kerül a IV. Szent Domonkos Gyalogos Zarándoklat. Különösen várjuk azokat a házaspárokat, akik maguk vagy szeretteik számára kérik Szent Domonkos közbenjárását gyermekáldásért. A zarándoklat 11.30-kor indul a zeleméri templomtól. Akik csoportosan szeretnének a nagyállomásról indulni, azoknak 11.00 órakor indul busz Debrecenből Zelemérre. Jelentkezni az irodában, illetve Laci atyánál lehet. További információt a kihelyezett plakáton olvashatnak.

Május 22-én, szerdán Szent Ritának, a lehetetlen ügyek védőszentjének emléknapján rózsaszentelés lesz a 18 órai szentmisén. Megkérjük kedves híveinket, aki teheti, hozzon magával szentelendő rózsát. A Szent Rita közösség tagjai is gondoskodnak néhány szálról. Plébániánk Szent Rita imacsoportja továbbra is szívesen fogadja bárki imaszándékát a hátsó asztalon elhelyezett dobozukban. Szent Rita közbenjárását kérhetjük a hátsó kis asztalon kihelyezett kilenced végzésével is.

Katekumen csoport indul plébániánkon. Azok a felnőttek, akik szeretnének keresztségre, elsőáldozásra vagy bérmálásra felkészülni, kérjük, jelentkezzenek Laci atyánál vagy az irodában.

Hirdetjük, hogy pünkösdhétfőn köznapi miserend lesz templomunkban.

A hét liturgikus ünnepei: hétfőn Boldogságos szűz Mária az Egyház anyjának emléknapja, csütörtökön a mi Urunk Jézus Krisztus, az Örök Főpap ünnepe, pénteken Szent Domonkos atyánk ereklyéi átvitelének emléknapja lesz.

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el