2022. április 5-én, a találkozónkon Lépes Katalin nővér nagyböjti elmélkedését vetítettük le. Az 5. vasárnap evangéliuma, olvasmánya és Izajás több idézete segített a képek mellett, hogy szembenézzünk a gőggel, az ítélkezéssel és a számonkéréssel ami a mi életünkben is jelen van. A bűnbánat és megbocsátás lehetőségét és feloldását mindannyian...

Hirdetjük, hogy buszos Mária-zarándoklatot szervezünk Zakopanéba, Lengyel országba május 12-15. között, részletek olvashatóak a hirdetőtáblán. Jelentkezni lehet a az irodában 10.000 Ft. előleg befizetésével.

Április 9-én, szombaton az esti szentmise után, vendégünk lesz Benda Gábor zeneművész, aki Jézus életének 12 állomását fogja bemutatni Jézus története című zene művében. Várunk minden kedves testvérünket szeretettel!

Több mint harmincan gyűltünk össze március 30-án, a DNYEM Kórházlelkészi Szolgálatának szervezésében, a debreceni plébániákon működő idős - csoportokból a Déri Múzeum előtt, hogy közösen megismerjük Munkácsy Mihály három monumentális képét.

Március 25-én Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz. Az esti szentmise keretében teszik meg fogadalmukat a lelki adoptálók, akik vállalják, hogy 9 hónapon keresztül imádkoznak egy megfogant életért. Felhívjuk a figyelmét azoknak a testvéreknek, akik még nem jelentkeztek, de szeretnének a lelki adoptálásban részt venni és fogadalmat tenni, azok...

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!