Április 9-én, szombaton az esti szentmise után, vendégünk lesz Benda Gábor zeneművész, aki Jézus életének 12 állomását fogja bemutatni Jézus története című zene művében. Várunk minden kedves testvérünket szeretettel!

Több mint harmincan gyűltünk össze március 30-án, a DNYEM Kórházlelkészi Szolgálatának szervezésében, a debreceni plébániákon működő idős - csoportokból a Déri Múzeum előtt, hogy közösen megismerjük Munkácsy Mihály három monumentális képét.

Március 25-én Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz. Az esti szentmise keretében teszik meg fogadalmukat a lelki adoptálók, akik vállalják, hogy 9 hónapon keresztül imádkoznak egy megfogant életért. Felhívjuk a figyelmét azoknak a testvéreknek, akik még nem jelentkeztek, de szeretnének a lelki adoptálásban részt venni és fogadalmat tenni, azok...

Április 9-én, szombaton 15 órakor lesz a betegek és idősek szentmiséje, amelynek keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét. Kérjük a híveket, hogy gondoljanak azokra az ismerőseikre, akik már nehezen jutnak el a templomba. Akinek segítségre van szüksége az eljutáshoz, jelezze a sekrestyében vagy az irodában. Azoknak a felajánlását is örömmel...

Továbbra is szeretettel hívjuk és várjuk a kedves érdeklődőket, akik szeretnének csatlakozni közösségünkhöz, Szent László Domonkos Plébánia Nagytermében. Következő alkalmunk március 22.

Hétfő-szombat (péntek kivételével):
17.30- zsolozsma (vesperás)
18.00- szentmise
18.45-
szentségkitétel, rózsafüzér ima
és csendes szentségimádás a világbékéért 19.45-ig

© 2020 A debreceni Szent László Domonkos Plébánia ideiglenes weboldala. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!